求人

会計分野での就職を
A Career in Accounting, the Language of Business

英語でのコミュニケーション能力に自信があり、派遣社員や人材紹介派遣での就職を目指している人であれば、OC & Associatesは良いお仕事先をご提供出来るでしょう。当事務所は派遣社員の提供と共に人材紹介派遣を提供する免許も有しています。OC & Associatesでの就職以外に、多国籍企業への派遣社員及び人材紹介派遣を斡旋しています。

Look for three things in a person; intelligence, energy, & integrity.
If they don't have the last one, don't even bother with the first two.
by Warren Buffet

雇用形態

OC & Associates内

Kick Start your Prof...